RÓLUNK

   Magyarországon az emberek szemének az esetek 60%-ban van valamilyen fénytörési hibája.
Az éleslátás hiánya zavarhatja a napi feladatok elvégzését, ami rohanó világunkban különösen hátrányos lehet. A látással szemben támasztott követelmények egyre nőnek, gondoljunk a gyorsuló közlekedésre, a feszített computeres munkára, a sok mesterséges fényre, illetve a számos stresszhelyzetre, ami igénybe veszi szemünket.

 

Vállalkozásunk fő tevékenysége a látás felmérése és egyénre szabott optimalizálása, melyhez a legmegbízhatóbb technológiákat alkalmazzuk. Üzletünkben magasan képzett szakemberek állnak rendelkezésére annak érdekében, hogy a legmagasabb színvonalon elégítsük ki vásárlóink igényeit. Kellemes környezetben, igényes kiszolgálással várjuk hozzánk ellátogató ügyfeleinket.
A közel húszéves szakmai tapasztalat fiatalos lendülettel párosulva alapot teremtett a mai modern látszerészeti és optometriai munka magas színvonalú elvégzéséhez. Üzletünkben a Semmelweis Egyetemen végzett optometrista végez látásvizsgálatot, illeszt kontaktlencsét.

A hagyományos optikai cikkeken és szolgáltatásokon kívül igyekszünk minél szélesebb skálán bemutatni a mai modern technika és tudomány vívmányait. Az egynapos kontaktlencsétől a legmodernebb multifokális szemüveglencséken át, a monitorvédő szemüvegekig minden termékünk magas színvonalú minőségi feltételeknek tesz eleget, melynek célja az elégedett, visszatérő vásárló.

 

“Azon dolgozunk, hogy szebbnek lásd a világot!”

 

A Viki Optika csapata

Kíváncsi arra milyen szemüveg lenne a legjobb megoldás a mindennapokra? Kattintson a szemre és derítse ki!

 

Forgalmazott szemüveglencse márkáink

Swarovski kerethez is kapható már előtét!

Szemüveg kereteink

GUESS

RETRO

SWAROVSKI

POLICE

FURLA

JAGUAR

NINA RICCI

RAYBAN

VOGUE

OAKLEY

CAROLINA HERRERA

HUMÉRS

KREUZBERGKINDER

KOMONO

NANO VISTA

MOREL KOALI

BELUTTI

ANA HICKMANN

LARA D’

GANT

TIMBERLAND

HEAVYTOOLS

TOM FORD

HARLEY-DAVIDSON

MORGAN

DIESEL

TOM TAILOR

RESERVE

X-IDE

STEPPER

PERSONA

ELLE

KODAK

PIERRE CARDIN

SUPERFLEX

PRADA

ut facilisis porta. ut Aliquam nec felis vulputate, elementum