A kontaktlencse-viselők igényeire kifejlesztett első szemüveglencse megoldás.
Ideje felfrissíteni a kontaktlencsét viselők szemét! A kontaktlencse-viselők sem tudják megkerülni a szemüveget, így a ZEISS kíváncsi volt, mire van szükségük, amikor szemüveget viselnek. Kiderült, hogy sokuk szeret szemüveget viselni, és azt várják, hogy szemüveg hozzon felfrissülést a kontaktlencse kivétele után. A kontaktlencse-viselők 65%-a szemüveget is szeret hordani, főleg akkor, amikor olvas, Tv-t néz vagy tabletezik. Ez azt jelenti, hogy a kontaktlencse-viselők nagyon várnak egy jobb szemüveglencsét. Az új „& Generáció” nem választ kontaktlencse és szemüveg között. Mindkettőt akarja.

A kontaktlencse diszkomfort fokozhatja az irritációt, amelyet ügyfelei a kontaktlencse hosszan tartó viselése során tapasztalnak. Ezenfelül a digitális készülékek intenzív használata hatással van modern vizuális szokásainkra, szemünket hamarabb kifárasztja. Ez a kontaktlencsét viselőkre is igaz: a közeli és távoli tárgyak közötti oda-vissza való fókuszváltás és a kevesebb pislogással járó, fix távolságra történő meredt fókuszálás csökkenti a szem oxigénellátását.

A kontaktlencse-viselőkkel végzett tanulmányának1) eredményeit felhasználva a ZEISS egy olyan páratlan, innovatív szemüveglencsét fejlesztett ki, aminek a kialakítása tökéletesen célozza meg a kontaktlencsét viselő ügyfelek vizuális igényeit. ZEISS EnergizeMe szemüveglencse.

Több mint egy átlagos szemüveglencse: az új kialakítás, az innovatív technológia és a magas minőségű réteg egyedi kombinációja segíti a fáradt szem pihenését és elkerüli, hogy a digitális készülékek további terhelést rójanak a szemre.